vrijdag 22 augustus 2008

Véronique de Kock P-Magazine Badpakkenspecial 2008

http://rapidshare.com/files/139041523/veronique_de_kock-20-8-2008_rode_loper-P-magazine_badpakkenspecial_fotoshoot-divx.avi
Véronique de Kock in Badpakkenspecial 2008 P-Magazine

Voor een badpakkenspecial van een mannenblad was ze behoorlijk overdressed , maar toen Véronique De Kock zonder omkijken als een van de laatsten over de catwalk bewoog, barstte het applaus in de Antwerpse discotheek Noxx los.
Het mannenblad P keerde voor de elfde editie van zijn badpakkenfeestje terug naar de basis: geen brullende motoren die meisjes binnenrijden, geen andere showtoestanden: gewoon de modellen die de komende acht weken de P vullen op de catwalk zetten, in badpak. Kim Engelbosch bijt deze week de spits af, later volgen Erika Van Tielen, Miss België Alizée Poulicek, Joke Van De Velde, Roxane Kalishoek, Valery Super, lezeres van het jaar Tiffany van den Brande, en - om in te lijsten - Véronique De Kock.

zondag 17 augustus 2008

zaterdag 16 augustus 2008

vrijdag 15 augustus 2008

donderdag 14 augustus 2008

Véronique De Kock ex Miss België

Véronique De Kock (Antwerpen, 3 april 1977) is een Vlaams presentatrice en model.

Miss België

In 1994 wordt Véronique verkozen tot Miss Vlaanderen. Op 18-jarige leeftijd wordt Véronique De Kock tot Miss België 1995 gekroond. Ze valt in de finale op door haar schoonheid (vooral haar reeënogen spreken tot de verbeelding) en door haar ietwat valse vertolking van Without you, origineel gezongen door Mariah Carey.

Bij de Miss World-verkiezing in 1995 werd ze dertiende. In 1996 doet ze nog beter op de Miss Universe-verkiezing: hier wordt ze elfde.

Met deze prestaties staat ze geboekstaafd als één van de mooiste ex-missen die België kent.

Sinds 2000 is Véronique organisatrice van Miss Antwerpen. Onder andere Ellen Petri, Ann Van Elsen en Dina Tersago waren haar poulains. Het maakt dat Miss Antwerpen altijd een geduchte kandidate is tijdens de verkiezing van Miss België. Véronique maakte er echter geen geheim van dat ze ooit graag ook de verkiezing van Miss België wilde organiseren. Dit is niet gelukt.

Presentatrice

Nog in haar missenjaar wordt Véronique omroepster bij KanaalTwee. Ze deed ook wat radiowerk voor Radio Contact.

In 2002 maakt Véronique de overstap naar VT4. Daar werd ze één van de vaste omroepsters, wat ze nog steeds doet. Bij VT4 mocht ze verschillende tv-programma's presenteren, waaronder Undercover Lover in 2006 en in 2007 en Temptation Island in 2007. In 2006 deed ze ook mee aan het programma Let's Dance, waar ze als winnares uit de bus kwam.

Eind 2007 brengt Véronique de cd-rom Let's go dancing uit, waarop ze instructies geeft om te leren dansen.

Naast haar tv-werk doet ze nog verschillende andere presentaties, zoals de finale van Miss Belgian Beauty, de live finale show van Miss België in 2007 en de Diamond Awards.

Model

Véronique was, toen ze 15 was, een veelgevraagd model in Parijs en Düsseldorf, en nu is ze, hoewel ze in 2007 30 werd, nog steeds een veelgevraagd model. Ze sierde verschillende malen de covers van bladen als P-Magazine (19 keer), Ché en Maxim en is het gezicht van verschillende luxe-merken. Ze stond op de cover het eerste nummer van P-Magazine, en op de cover van het feestnummer ter gelegenheid van 10 jaar P-Magazine.

Véronique stond elk jaar op de Showbizzkalender, onder andere één keer toen ze zwanger was.

Er is heel wat te doen geweest rond de vermeende borstvergroting van Véronique. Toen het gerucht daarover verspreid werd, confronteerde Bruno Wyndaele haar met die roddel in De Laatste Show. Véronique ontkende heftig. Ze heeft in het programma Mediamadammen zelfs een mammografie ondernomen om te bewijzen dat ze geen borstvergroting had laten doen. Later kwam ze in De Laatste Show de toplessfoto's toelichten die in Saint-Tropez van haar werden gemaakt. Daar was duidelijk op te zien dat Véronique geen borstvergroting had ondergaan.

Actrice

Van 1998 tot 2001 was Véronique te zien als Jolien, de secretaresse van Van Den Bossche Electronics, in de VTM-soap Familie.

Zangeres

Véronique waagde zich ook aan een korstondige zangcarrière. In '99 maakte ze deel uit van de P Diva's, een groep bestaande uit bekende Vlaamse babes die covers brachten van bekende hits uit de jaren '70 en '80. Met de diva's releasete ze de single Love Machine en het album Pillow Talk And Other Bedtime Stories. Het album werd een bescheiden succes, maar de groep werd snel opgedoekt. In 2000 bracht ze solo ook de single Bring Back Yesterday uit, maar die kon geen potten breken. Volgens Véronique kwam dit vooral omdat het nummer nooit gedraaid werd op de radio.

Privé

Véronique kreeg op 30 januari 2005 een zoontje, genaamd Sébastien, met haar grote liefde Frank Slaets. Deze relatie kende een breuk, onder andere door de enorme externe druk (media, rechtszaak, enz.).

In 2007 lekken er naaktfoto's van Véronique op het internet. Wanneer TV Familie deze foto's publiceert, daagt Véronique het tijdschrijft voor de rechtbank. Omdat deze foto's werden gepubliceerd zonder haar medeweten, eist Véronique een voorlopige schadevergoeding van 95.000 euro. Ondertussen heeft het blad een minnelijke schikking voorgesteld.