donderdag 30 oktober 2008

Véronique De Kock geen Bondgirl


Véronique De Kock slechts één avondje Bondgirl!

Véronique De Kock (31) wordt dan toch geen Bondgirl. Het pr-bureau Global Image meldde vorige week dat dat de Schotense een rol zou vertolken in de nieuwe Bondfilm.

Nu blijkt het een reclamestunt voor het "Quantum of solace"-videogame van de bikini babe. Véronique De Cock wordt wel ambassadrice voor één avond, op de lancering van het game.

Het nieuws dat VT4-presentatrice en voormalige Miss België Véronique De Cock (31) een rol zou krijgen in de nieuwe James Bond film deed natuurlijk al vele wenkbrauwen fronsen en vandaag blijkt dat het nieuws een reclamestunt was van het PR-bureau Global Image.



vrijdag 17 oktober 2008

Veronique De Kock nieuwe Bondgirl

http://rapidshare.com/files/154895038/Veronique_De_Kock_VT4_decollete.mp4

Veronique De Kock, voormalig Miss België en omroepster bij de televisiezender VT4, zou sexy een rol als Bondgirl in de nieuwe James Bond-film hebben aangeboden gekregen.

Dat meldt althans het pr-bureau Global Image.

"Details zijn nog niet bekend, maar Veronique De Kock zou het aanbod aanvaard hebben. Ze belooft binnen enkele dagen meer duidelijkheid te scheppen", luidt het.
Onze 31 jarige ex-miss België, die we momenteel vooral zien als omroepster bij VT4 zou zich binnenkort dus ook de eerste Belgische Bondgirl kunnen gaan noemen. Of ze echt in de voetsporen van Eva Green of Hale Berry stapt, valt nog af te wachten. Is het een opstapje naar wereldwijde faam of is dit een marketingstunt?

Voor de 31-jarige Veronique de Kock zou het overigens niet haar acteerdebuut zijn: tussen 1998 en 2001 deed ze al acteerervaring op en speelde ze de rol van secretaresse in de vtm-soap 'Familie'.

Als Veronique de Kock effectief de rol van 'Bondgirl' krijgt, dan vervoegt ze zich dus in het rijtje van onder meer Eva Green, Daphne Deckers en Halle Berry.