dinsdag 17 februari 2009

Veronique de Kock terug met 'Temptation Island' en ontdekt de zeven hoofdzonden



Binnenkort start Veronique de Kock op VT4 met een nieuw seizoen van het controversiële programma 'Temptation Island'. In dit nieuwe seizoen komen de zeven hoofdzonden uitgebreider aan bod dan ooit.

Dat lag misschien aan de locatie. Want voor de ultieme relatietest vertrokken vier Vlaamse koppels naar het land van de samba, Copacabana en de veel te kleine sexy bikini's: Brazilië.

Vier Vlaamse koppels kiezen ervoor hun relatie te testen en gaan op zoek of hun partner wel 'de ware' is. In deze 'Temptation Island' worden de koppels al in België gescheiden. En tijd om afscheid te nemen krijgen ze niet. Van het grijze België gaat het naar het land van de samba, het carnaval en het land waar de badpakken vervangen zijn door veel te kleine bikini's: Brazilië. Verleiding is er een 'way of life'.

Presentatie is door Véronique De Kock: 'Ik presenteer voor de eerste keer 'Temptation Island' helemaal in mijn eentje. Maar het drukke opnameschema was best leuk, zeker onder de Braziliaanse zon.'

In een prachtig resort worden de gescheiden koppels 14 dagen lang blootgesteld aan Braziliaanse verleiding en zondige gedachten. 10 vrijgezellen verleiden de koppels tot het begaan van 'de zeven hoofdzonden'.

Daarbij komt nog dat de vrijgezellen een voorsprong krijgen van bij de start. Op elk resort is een Black Box aanwezig die beeldmateriaal bevat met daarop cruciale informatie over de koppels: geheime fantasieën, frustraties, zwakke plekken,... Die informatie kunnen de singles handig gebruiken tijdens het verleidingsspel.

Ook nieuw is dat de koppelhelften regelmatig zullen geconfronteerd worden met 'snapshots'. Dit zijn compromitterende foto's van hun partner op het andere resort, die ze op onverwachte momenten te zien krijgen. Het veel straffere beeldmateriaal wordt opgespaard tot op het zenuwslopende kampvuur. En ook de angstaanjagende leugendetector terug.

Vraag is of ze na die 14 lange dagen vol verleiding nog samen willen op hetzelfde vliegtuig stappen.

'Tempation Island' met Véronique De Kock is er op maandag 23 februari voor de eerste keer met een compilatie: VT4 warmt zijn kijkers graag op voor een nieuw, heet seizoen Temptation Island.

Op maandag 23 februari en 2 maart komt het allerbeste uit zes seizoenen Temptation Island uitgebreid aan bod met onsterfelijke quotes, stomende scènes en onvergetelijke kampvuren. In de eerste week van maart gaat het zevende seizoen van Temptation Island met Véronique De Kock als presentatrice in première.













zaterdag 7 februari 2009

Veronique De Kock maakt ritje in de Panthera-limo


http://rapidshare.com/files/195144153/Veronique_De_Kock-Badpakken_Special_2003_1.avi

Eddy Wally, Veronique De Kock, de broertjes Wauters, Jo Vally, Kurt Rogiers, Wendy Van Wanten, nationale politici... Geen gebrek aan bekend volk dat al een ritje maakte met de Panthera-limo's. Maar Guido en Joshua Vanluchene reden ook al verschillende internationale sterren zoals Paris Hilton en Justin Timberlake rond.

'Paris Hilton wou de limo met niemand delen. Haar bodyguards volgden in andere auto's', vertelt Joshua Vanluchene. 'Ik kon wel een normaal babbeltje slaan met haar, want uiteindelijk zijn het ook maar mensen. Meestal wordt in de auto niet zoveel gedronken, zeker niet als die sterren nog een optreden moeten verzorgen.'

Verder maakte ook de koning van Namibië een ritje in een limo van het Weldense bedrijf. En donderdag en vrijdag zijn Guido en Joshua Vanluchene opgeëist door Tina Turner: 'Dat maakt ons absoluut niet zenuwachtig. Wij hebben van het management wel strikte zwijgplicht. Vraag ons dus niet waar en wanneer wij Tina Turner moeten ophalen.'

Nicole Kidman die, nog geen vier maand zwanger, met haar sporttas uit het fitnesscentrum stapt, de buik nauwelijks merkbaar. Actrice Jessica Alba die drie maand na haar bevalling reclame maakt voor de hometrainer die haar hielp om nog dunner dan voorheen te worden.

Of dichter bij huis: Veronique De Kock die twee en een halve maand nadat ze een zoontje heeft gekregen floreert in bikini voor een fotoshoot van de badpakkenspecial van een mannenblad, de P-Magazine. Opmerkelijke voorbeelden zijn het, van dames die er wonderwel in slaagden om de lichamelijke gevolgen van hun zwangerschap beperkt te houden.

Dat ze daarvoor hun beste beentje voorzetten is begrijpelijk. In veel gevallen hebben ze hun lichaam - en hun schoonheid - nodig voor hun job. En de media-aandacht die hen te beurt valt als ze na hun bevalling weer op ten tonele verschijnen, zal ook wel een extra motivatie zijn. Maar wat zij doen mag de norm niet worden. En daar lijkt de medische wereld een beetje voor te vrezen.







zondag 1 februari 2009

Veronique De Kock drie keer anders



Zo hadden we Veronique De Kock nog niet gezien. De ex-miss België zien we meestal in avond- of cocktailjurken. Maar tijdens een modeshow in Sint-Martens-Latem toonde ze zich van een totaal andere kant.

Veronique De Kock defileerde samen met onder meer Annelien Coorevits tijdens de opening van Garage Vandenberghe, gespecialiseerd in merken als Ferrari, Lamborghini en Bentley. Dikke wagens, daar zijn ex-missen duidelijk niet vies van.

Veronique verraste eerst in hippie-outfit. Compleet mét haarband. Daarna kreeg het publiek nog een sportieve VT4-presentatrice te zien. De Kock laat zich maar zelden in joggingpak fotograferen. Maar ze eindigde zoals we haar het best kennen. In een feestelijk jurkje.

Véronique De Kock gaat de sfeer opsnuiven in het land van de samba en de Copacabana. Met vier Vlaamse koppels trekt zij richting Brazilië voor het zevende seizoen van 'Temptation Island'. Verleiding is er een "way of life". En dat moet je de vrijgezellen geen twee keer zeggen. Niet toevallig komen de "zeven hoofdzonden" uitgebreider aan bod dan ooit.

Cara Van der Auwera laat in het achtste seizoen van 'Huizenjacht' de huizenjagers los in Vlaanderen. En Véronique De Kock zoekt in zonovergoten landen de mooiste panden uit voor landgenoten die België voorgoed verlaten.