maandag 30 maart 2009

Véronique De Kock in 'Temptation Island'



Kampvuur voor Katrien en Chris in 'Temptation Island'

Gisteren haalde de vierde aflevering van 'Temptation Island' van presentatrice Véronique De Kock op VT4 een marktaandeel van 23% op de zenderdoelgroep 15-44 jarigen, goed voor 210.225 kijkers. Donderdag is er een nieuwe aflevering te zien. En er is een en ander gaande.

Zowel Chris als Donia zijn opvallend zwijgzaam over hun avonturen onder de lakens. Ook bij Jurgen en Michelle is er meer beeld dan klank, want de twee tortelduifjes hebben ruzie. Jurgen gelooft niet dat Michelle oprechte gevoelens voor hem heeft en zij is daar het hart van in. Later, tijdens een romantische date, leggen Jurgen en Michelle hun ruzie bij en hangt er meer dan ooit romantiek in de lucht.

Vrijgezel Ricardo en Stefhanie groeien steeds dichter naar elkaar toe. Vrijgezel Redwan is er zeker van dat hij Nathalie helemaal voor zich zal kunnen winnen.

De vier dames organiseren een 'tempation's lekkerste' verkiezing voor de vrijgezelle mannen en vooral Katrien geniet van Roy's gouden handen.

Maar die pret wordt snel bedorven door een videoboodschap van Véronique De Kock, Katrien en Chris moeten in allerijl naar een speciaal kampvuur vertrekken. Na dit extra kampvuur zinnen beiden op wraak. Ondertussen belandt Nathalie, de vriendin van Fre, dronken tussen de lakens. Ze krijgt onverwacht bezoek van vrijgezel Koen.

Later uur voor Temptation island (VT4, 22:25) door succes Mijn restaurant (VTM, 21:25)

De kijker lijkt het gehad te hebben met 'Temptation island' van Véronique De Kock. Eén schuldige: 'Mijn restaurant' op VTM. 'Twee realityprogramma's op hetzelfde uur is te veel', klinkt het bij VT4.

De televisiegidsen van deze week mogen in de prullenmand. Of toch: de televisiegids van mensen die wel eens naar VT4 kijken. De zender heeft het programmaschema door elkaar gegooid, in de hoop meer kijkers te lokken. Temptation island , op dinsdag en donderdag, begint later op de avond. En CSI , de Amerikaanse topserie, wordt zelfs helemaal van het scherm gehaald.

De hele verandering lijkt veroorzaakt door Mijn restaurant . Het VTM-programma gaat door op zijn populaire elan van vorig jaar en wipte de eerste week al vlotjes over de 800.000 kijkers. Tel daar de gewoontekijkers van Eén bij en er schieten nog nauwelijks tv-kijkers over. Het enige wat VT4 kan doen, is diep buigen en redden wat er te redden valt.

'We willen de kijker niet laten kiezen tussen twee realityprogramma's', zegt VT4-woordvoerder Kristof Demasure. 'Vorige week stonden Mijn restaurant en Temptation island lijnrecht tegenover elkaar. De concurrentie had ook met het programmaschema geschoven. De concurrentiestrijd wordt overal gevoerd. Niet alleen bij ons.'

En dat leverde dus flauwe cijfers op voor het verleidingsprogramma met Véronique De Kock. 'We hebben het verwachte resultaat niet bereikt. Dat klopt.' Maar dat wil niet zeggen dat VT4 Temptation island opgeeft. 'Het is samen met The mentalist en Het hotel een van onze belangrijkste programma's tijdens het voorjaar.

Zaterdag hebben we de eerste drie afleveringen heruitgezonden, na de film. En wat bleek? Op bepaalde momenten haalden we 130.000 kijkers. Mensen die dinsdag en donderdag niet hadden gekeken. Het mooiste bewijs dat Temptation island nog potentieel heeft.'

Dat blijkt ook uit de Facebookpagina. Demasure merkt op dat Temptation island daar meer fans heeft dan Mijn restaurant , en dat het dus populair blijft bij jongeren. Een rondje surfen geeft hem gelijk. Het verleidingsprogrammma van Véronique De Kock had gisteren al meer dan 16.000 fans.

Maar Demasure is realistisch. 'Wij verwachten niet dat het programma door onze verschuiving plots 500.000 of 800.000 kijkers haalt. Dat is ook onze ambitie niet, maar we willen onze doelgroep wel maximaal bereiken. En dan moet je op een bepaald moment durven te schuiven.' Al benadrukt VT4 dat zoiets de uitzondering moet blijven.











woensdag 11 maart 2009

Véronique De Kock wordt gezicht Ellesse en 'Huizenjacht'



Véronique De Kock wordt gezicht Ellesse en 'Huizenjacht'

Véronique De Kock wordt drie jaar lang het gezicht van het Italiaanse sport- en lifestylemerk Ellesse. Het merk bestaat vijftig jaar en wil zijn comeback maken op de Belgische markt.

VT4-gezicht en bikini en badpakken babe Véronique De Kock (31) past bij Ellesse, vindt ze zelf. Ze begon heel jong met tennissen en deed dat twaalf jaar lang in de rokjes van Ellesse. 'Nu is het wel een tijd geleden dat ik een racket in de hand had', geeft ze toe. Topfotograaf Frank De Mulder duikt met Véronique de studio in en vanaf augustus moet het resultaat zichtbaar zijn.

Cara Van der Auwera en bikini en badpakken special babe Véronique De Kock zijn terug voor een stevige portie 'Huizenjacht' vanaf dinsdag 10 maart. Na zeven succesvolle seizoenen, krijgt Huizenjacht VIII een nieuwe, frisse stijl. Ook vandaag wordt weer volop gekocht, verkocht, gebouwd en verbouwd en krijgt de kijker dezelfde mix aan praktische vastgoedinfo, leuke bouwtips en een flinke portie huizen kijken.

In de rubriek 'Droomhuis Gezocht' spit Cara Van der Auwera de huizenmarkt in het binnenland uit, terwijl Véronique De Kock het buitenland voor haar rekening neemt in 'Huizenjacht Gaat Vreemd'. 'Budget Bouwen' toont aan dat een moderne woning niet altijd duur hoeft te zijn en in 'Uit de hand te koop zetten' koppels hun beste beentje voor om hun huis te verkopen.

Ook Filip Deslee, onze interieurarchitect, is opnieuw van de partij. Naast zijn frisse en altijd verrassende 3D tekeningen, geeft hij dit seizoen een antwoord op veel voorkomende bouwvragen in de nieuwe rubriek 'Slim Bekeken'.

Huizenjacht Gaat Vreemd
Véronique De Kock is vastbesloten om voor twaalf koppels het huis van hun dromen te vinden, en dat, in het buitenland! Ze tovert niet alleen twee potentiële droomhuizen uit haar mouw, ze keert ook de regio binnenstebuiten om uit te vissen wat je zoal moet weten, zien of doen wanneer je er komt wonen. Kortom, Véronique in topvorm!

Yves en Karin willen een nieuw leven beginnen in Portugal
Véronique De Kock zet voet aan wal in Sines, het geboortedorp van Vasco de Gama. Als een volleerde ontdekkingsreiziger verkent ze de Costa Azul in het Zuidwesten van Portugal op zoek naar een B&B voor Yves en Karin.

Yves werkt voor de radio en zweert bij lekker eten en drinken, Karin houdt van schilderen en heeft één grote passie: zeilen. In dit ongerepte stukje Portugal, met eindeloze stranden, ruige kliffen en verse vis, hopen ze een hun eigen B&B uit te baten voor een maximum budget van 500.000 euro. Huizenjacht met Véronique De Kock op VT4.



vrijdag 6 maart 2009

Véronique De Kock 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' van start


http://rapidshare.com/files/205707320/Veronique_De_Kock_sexy_omroepster_VT4.mp4

'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' met Véronique De Kock ging gisteren van start op VT4 met gemiddeld 221.388 kijkers & 16% op 15-44. Ter vergelijking: de eerste aflevering van het vorige 'Temptation'-seizoen haalde twee jaar geleden 241.309 kijkers, tegenover de kanonnen van vtm en Eén bleef 'Temptation Island' dinsdagavond dus nagenoeg stabiel.

De eerste week van maart staat bij VT4 helemaal in het teken van 'Temptation Island'. Dinsdag had Chris al een wilde nacht, en ook brave Steve had bezoek op zijn kamer... Maar donderdag moeten hun vrouwen al naar hun eerste kampvuur. Hoe zullen zij reageren op de beelden?

De sexy foto's van Steve en Sandy spoken door het hoofd van Stefhanie. Opschudding alom want de vrouwen komen oog in oog te staan met de vrouwelijke vrijgezellen.

De vier vrouwen raken volledig over hun toeren. Onmiddellijk na de confrontatie staat de dames nog een verrassing te wachten en die valt niet bij iedereen in goede aarde.

Bovendien hebben de dames die avond hun eerste kampvuur met confronterende beelden voor Stefhanie en Katrien. Katrien vindt na het zien van de kampvuurbeelden dat Chris al veel te ver is gegaan en is er van overtuigd dat 'Temptation Island' voor hen niet goed zal aflopen.

's Avonds brengt Véronique De Kock slecht nieuws: de mannen moeten twee verleidsters naar huis sturen. De kans dat Michelle weggestuurd wordt, is heel klein, want Jurgen is erg close met haar, vooral wanneer hij denkt dat de camera's niet draaien... Verleidelijke Sandy zorgt ervoor dat Steve zijn vriendin Stefhanie volledig vergeet. En Chris krijgt opnieuw hoog bezoek op zijn slaapkamer...

Een gratis vakantie in Brazilië met Véronique De Kock: vier Vlaamse koppels hadden er wel zin in. De tien vrijgezellen van 'Temptation Island' moesten ze erbij nemen.
Het is niet altijd makkelijk om een rode draad te vinden in een programma als Temptation Island . Dit jaar is die draad er wel: in het zevende seizoen van dit hormonale circus staan de zeven hoofdzonden centraal. De makers vinden dat logisch 'omdat de verboden vrucht nergens zo zoet smaakt als in Brazilië'. Wij hebben het ook maar van horen zeggen.

Voor het eerst is Temptation Island ook een zo goed als volledig Vlaamse bedoening: de vier koppels zijn Vlaams en er gaan hooguit een paar Nederlandse vrijgezellen mee.

Veel meer hoeft u over Temptaton Island niet te weten. Behalve dat Véronique De Kock het zaakje opnieuw presenteert en de makers een paar kunstgrepen hebben uitgehaald om het allemaal wat spannender te maken.