donderdag 25 juni 2009

Véronique De Kock in 'Villa Vanthilt' van Marcel Vanthilt


Op zondag 21 juni pakt Marcel Vanthilt voor de tweede keer uit met een thema-aflevering van 'Villa Vanthilt'. Omdat 21 juni het officiële begin is van de zomer, staat het hele programma in het teken van de zomer, inclusief de gasten zoals Véronique De Kock & Patrick De Witte.

Marcel Vanthilt praat in de zomeraflevering van 'Villa Vanthilt' met voor- en een tegenstanders van op vakantie gaan. Patrick De Witte schreef het boek Blijf thuis en Véronique De Kock doet niets liever dan reizen naar het buitenland. Het belooft een interessante clash te worden.












vrijdag 19 juni 2009

Braless VT4 omroepster Véronique De Kock grote voorbeeld voor nieuwe Missen


Kim Vanderlinden is 20 jaar, woont in Halle en zit in het tweede jaar van bedrijfsvertaler-tolk, Frans, Spaans, Engels aan de Brusselse Erasmushogeschool. Die richting heeft ze gekozen omdat ze heel taalvaardig is en tolken overal gegeerd zijn en veel beroepskansen krijgen. Haar grote voorbeeld is Véronique De Kock, die recentelijk op VT4 nog braless in de omroep stoel zat. Verder is haar grote passie is ballet dat ze sinds jaren beoefent en nu geeft ze zelf dansles, een mengeling van jazz en hip hop, aan 12-14-jarigen.

Het is de eerste keer dat ze aan een missverkiezing deelneemt en wat inschrijven betreft had ze wel een steuntje nodig van vrienden.

“Als ik mezelf moet omschrijven kan ik wel zeggen dat ik heel sociaal en behulpzaam ben, dat ik graag lach en het leuk vind met vrienden op stap te gaan. En ik praat graag.

Mijn deelname aan de missverkiezing is een leuke ervaring en als ik ooit miss word zie ik een job in de media wel zitten.

Een ex-miss waar ik enorme bewondering voor heb is Véronique De Kock, zij is zeer populair, een echte madam en ze straalt klasse uit.

We zullen wel zien, miss België worden is natuurlijk een droom, maar eigenlijk ben ik nu al gelukkig.”

Twintig finalisten strijden voor het kroontje van Miss Vlaams-Brabant voor Miss België op zaterdag 26 september 2009 vanaf 20 uur in zaal De Roosenberg aan de Zoete Waters in Oud-Heverlee.

Kathleen De Mey is de nieuwe Misses Globe Belgium. De 44-jarige blondine werd in het Casino Kursaal van Oostende de opvolgster van Seka Dobric.

Misses Globe Belgium is het project van ex-miss Daisy Van Cauwenbergh. Tijdens de verkiezing wordt de mooiste getrouwde vrouw van minstens 22 jaar oud gekozen. Er waren veertig kandidaten voor deze editie. De jury, waarin onder andere Véronique De Kock zetelde, koos voor Kathleen De Mey.

De Mey, afkomstig uit Sint-Martens-Lennik, heeft twee kinderen, is tweetalig en baat een kledingwinkel uit. De nieuwe miss vindt dat "je elegant ouder worden zelf in de hand hebt".

Karlien Van der Eecken uit Aalter werd eerste eredame, Barbara Lakhal uit Brasschaat kreeg het lintje van tweede eredame. Inge Becu uit Tessenderlo won de Publieksprijs.



donderdag 4 juni 2009

VT4 omroepster Veronique De Kock dit najaar terug met succesvol 'Huizenjacht'


VT4 zond op dinsdag 2 juni de laatste aflevering van seizoen 8 van het succesvolle programma 'Huizenjacht' uit, en dat is vlak voor de start van de opnames van het negende seizoen. Sexy VT4 omroepster Véronique De Kock en Cara Van der Auwera zijn nu op zoek naar kandidaten die vastgoed willen kopen of verkopen. Geïnteresseerden kunnen inschrijven op de VT4-site.

'Huizenjacht' is al aan het achtste seizoen toe. Het populaire programma met Véronique De Kock en Cara Van der Auwera groeit elk voorjaar door en was dit jaar met gemiddeld 17 procent marktaandeel op VT4-doelgroep 15-44 bovendien ook de sterkste lokale groeier met een piek tot 370.321 kijkers op 31 maart. Hoog tijd dus om terug te blikken op de hoogtepunten uit de reeks:

In Droomhuis Gezocht ging Cara Van der Auwera met twaalf koppels op huizenjacht. Veel huizen waren een schot in de roos en één koppel ging zelfs over tot de aankoop van hun droomhuis!

Wellicht hadden de ontwerpen van onze interieurarchitect Filip Deslee daar iets mee te maken, want ook dit seizoen vielen zijn tekeningen erg in de smaak. Ook Cara liet zich de aanwezigheid van Filip welgevallen. Na 2 seizoenen Huizenjacht zijn ze beste maatjes geworden, al kunnen ze niet laten om elkaar af en toe te plagen...

Dit seizoen waren er ook een aantal bekende Vlamingen én zelfs bekende Nederlanders van de partij. Zo zocht Véronique De Kock een droomhuis voor Olivier Adams, één van de frontmannen van Praga Khan, en Erwin Lemmens, ex-keeper van de nationale ploeg. Cara, op haar beurt, ging op stap met de Nederlandse zangeres Maribelle.

In Huizenjacht Gaat Vreemd had Véronique De Kock haar handen vol met twaalf koppels die voor niets minder dan hun droom gingen. Frankrijk, Spanje en Italië waren opnieuw de populairste bestemmingen, maar ook Griekenland en Portugal passeerden de revue. Hun zoektocht bracht hen bij witgekalkte villa's, luxeappartementen in Moorse stijl, authentieke boerderijen in natuursteen en, als top of the bill, de Italiaanse trulli.