woensdag 20 januari 2010

Véronique De Kock presentatrice Miss België 2010


Bij de verkiezing van de nieuwe Miss België hoort ook een mooi presentatieduo. En die is hier in Knokke dan ook aanwezig. Met Véronique De Kock en Sandrine Corman koos VIJFtv en RTL-TVI voor twee zeer ervaren presentatrices.

Op de afterparty van de finale van Miss België 2010 in het Casino van Knokke kwamen we Tim tegen in het goed gezelschap van één van de Miss België finalistes.

Sarah De Groof werd eind 2009 verkozen tot Miss Antwerpen voor Miss België 2010 en dit in een organisatie van ex Miss België Véronique De Kock.

Na de finaleshow zagen we haar in het gezelschap van Tim De Pril, die we nog kennen van zijn VT4 Temptation Island avontuur. Ze blijken nu dus een koppel te zijn.

Véronique De Kock wil drukbezette mensen helpen om er iedere dag stralend uit te zien. In haar boek In shape met Véronique De Kock geeft de presentatrice tips om gezond te eten en regelmatig te sporten.

Ook beauty- en kledingtips ontbreken niet. Na tien weken moet de lezer zich fitter, gezonder én mooier gaan voelen.

De presentatoren van Move like Michael Jackson zijn bekend: Gerard Joling en de Vlaamse Véronique De Kock zullen de dansende Michael Jackson-imitatoren aan de kijkers presenteren.

Ook de juryleden zijn bekend. De lijst bestaat uit: Jermaine Jackson (broer van), Lavelle Smith (voormalig choreograaf van Michael Jackson), Mark Summers (castingdirecteur van de This is it-tour waar Michael Jackson aan werkte), Lien Degol (voormalig styliste van Michael) en Maurice Wijnen (allround tv-jurylid).

Véronique De Kock (geboren in Antwerpen op 3 april 1977) is Vlaams model en tv-presentatrice bij KanaalTwee (omroepster) en VT4 (omroepster en presentatie van ondermeer Undercover Lover, Temptation Island, Huizenjacht en Move Like Michael Jackson). Ze werd eind 1994 tot Miss België 1995 verkozen.

Sinds 2000 organiseert Véronique De Kock succesvol de Miss Antwerpen voor Miss België verkiezing.

Zo zorgde Véronique De Kock er mee voor dat Ellen Petri, Ann Van Elsen en Dina Tersago tot Miss België winnaressen gekroond konden worden.


















zondag 3 januari 2010

Véronique De Kock uit de kleren in februarinummer van mannenblad? Volgens Hoofdredacteur Jan Heemskerk Vlaamse schoonheid bloot in Playboy


In februari staat opnieuw een blondine van eigen bodem naakt in mannenblad Pl@yboy.
Welke Vlaamse gaat bloot in Pl@yboy? Véronique De Kock?

Voor de ‘Playboy'-liefhebbers komen er spannende tijden. In het februarinummer kunnen ze weer een Vlaamse schoonheid in haar blootje bewonderen. Dat vertelde ‘Pl@yboy'-hoofdredacteur Jan Heemskerk aan ‘Het Nieuwsblad/De Gentenaar'. Maar wie wordt het?

‘Het is een dame onder of rond de dertig en iemand die best wel wat wil laten zien', zegt Pl@yboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk grijnzend. Meer wil hij niet kwijt. Mysterie creëren, weet u wel. Altijd goed voor de verkoopcijfers.

Het is een feit dat hij al jaren aan de mouw van Véronique De Kock trekt, maar zij heeft altijd geweigerd. Hallo, Véronique? ‘Ze vragen me al zo lang om voor hen te poseren, maar noem me te klassiek of van de oude stempel, ik wil niet naakt in Pl@yboy. Ik voel me nog altijd goed in mijn vel en mijn lichaam mag zeker nog gezien worden, maar ik ga na al die jaren mijn standpunt niet veranderen.'

De 29-jarige MNM-presentatrice en ex-Miss België Ann Van Elsen deed het twee jaar geleden wel en schonk toen het geld weg aan Music For Life, de benefietactie van Studio Brussel. Binnenkort komt Music For Life opnieuw. Van Elsen is nu zwanger, misschien een cover à la Demi Moore? Zwanger, bolle borsten en naakt?

‘Ik zeg nooit nooit. Ik vond het twee jaar geleden ideaal om aan de vraag van Playboy toe te geven omdat ik toen het geld aan het goede doel kon geven', zegt Ann Van Elsen. ‘Maar zwanger in Playboy staan is toch iets anders. Als je zwanger bent, hou je dat liever intiem of ga je dat niet in zo'n blad tonen. Ik ben het dus niet, maar misschien Lien Van de Kelder?'

Ann Van Elsen zou gelijk kunnen hebben: van alle Vlaamse vrouwen stond Lien Van de Kelder op nummer één toen aan de Pl@yboy-lezers werd gevraagd wie ze nog uit de kleren wilden zien gaan.

Hallo Lien? ‘Ik ben het gelukkig niet', lacht Lien. ‘Dat is niets voor mij.' Sabine Hagedoren dan? Ook Topmodel Jade Foret zou ook een goeie zijn. Zij stond wekenlang in de belangstelling door haar liefdesperikelen met voetballer Emile Mpenza. ‘Als het heel mooi naakt is, zou ik dat misschien wel doen', zegt Jade Foret. ‘Maar de intiemste delen mogen niet gezien worden. Die zijn niet voor de lezers bestemd. En ook niet meer voor Emile', glimlacht ze.

Wendy Van Wanten dan? Zij is jonger dan Patricia Paay, maar ze heeft toch ook nog de schoonheid om naakt te verschijnen. ‘Geen slecht idee. Ze mogen altijd bellen', zegt haar partner Frans Vancoppenolle. ‘Volgend jaar is het een feestjaar, dan wordt mijn vrouwtje vijftig en ze mag nog altijd gezien worden. Maar in het februarinummer is ze niet te bewonderen.'

Na enig speuren weten we inmiddels dat het om een blondine gaat. Joyce De Troch? Zij heeft Pl@yboy-ervaring, is net bevallen en wil zich misschien als jonge sexy naakte moeder presenteren?

‘Ik vind mooi naakt zeker niet lelijk en ik voel me best goed in mijn vel. Ik ben alweer redelijk op gewicht, maar ik moet het nog finetunen. Als ze me nu 24uur zouden geven om na te denken, dan zeg ik neen. Als ze me wat meer tijd geven, dan misschien.

Toen ik bloot in Pl@yboy stond, hield ik ook geen opendeurdag, het was heel beschaafd. Maar door mijn zaak en het feit dat ik mama ben geworden, zou ik er toch nog eens over nadenken.'

Ook de blonde VTM-presentatrice Ann Lemmens en de zwangere blonde babe Tanja Dexters worden het niet. Terug naar hoofdredacteur Heemskerk. ‘Nog niets gevonden? Wacht maar af', grijnst hij. ‘Het wordt een zinderend nummer.'

Op de vraag of er nog Vlaamse vrouwen rondlopen die van het kaliber Patricia Paay zijn dat ze Pl@yboy kunnen interesseren, volgt een verrassend antwoord: 'We hebben zowaar net gisteren een fotoshoot gedaan met een bekende Vlaamse. Zij zal in het februarinummer prijken.' Wie het is, wil Heemskerk niet zeggen. Ook geen tip?

'Als het Véronique De Kock niet is, zal ik het tot het einde der tijden blijven proberen en vragen aan haar.' Ook Patricia Paay bleef tot aan de laatste dag ontkennen dat ze niet opnieuw naakt te bewonderen zou zijn in Playboy, dus nog even afwachten.