zondag 28 februari 2010

Veronique De Kock en andere Vlaamse schoonheden schitteren op Eccentric


Van 26 tot 30 november vond in Antwerpen Eccentric 2009 plaats, presentatie in handen van Veronique De Kock. Prachtige standen, een sfeervolle omgeving, rijk gevulde glazen en veel fraaie gasten kleurden de openingsavond. ManOeuvre was er natuurlijk bij.

Eccentric 2009 kon rekenen op enkele interessante standhouders: Mercedes stelde de Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss voor, Carigi stelde een uitzonderlijke collectie handgemaakte juwelen voor, Ancient Sands presenteerde een nieuw resort,gebouwd tussen de azuurblauwe Rode Zee en de ruwe karmozijnrode bergen, dat het nieuwe hart van El Gouna vormt.

De Glenn Gemeiner Foundation organiseerde op Eccentric de eerste gala-avond ten voordele van het onderzoek naar en de communicatie omtrent Streptococcus Pyogenes. De presentatie van Eccentric was in handen van Veronique De Kock.

Schoon en bekend Vlaanderen verzamelde zich in de Waagnatie voor de exclusieve opening van de luxebeurs 'Eccentric'. Iedereen die wilde gezien worden, zorgde ervoor dat hij of zij erbij was.

Blogfotograaf John Moussiaux trok speciaal voor de gelegenheid een strikje aan en spotte onder andere Miss Brussel en andere kandidates voor Miss Belgium 2010.

Ook ex-missen Veronique De Kock, Annelies Coorevits, Joke Van de Velde en Eveline Hoste, acteur Ronny Daelman (Sam uit 'Thuis')en Gène Bervoets gaven present voor een avondje baden in excentrieke luxe. De beurs eindigt maandagavond met een exclusieve 'Christmas Drink'.

Voor VT4 banjeren Veronique De Kock, Cara Van der Auwera en Günther Neefs rond op het Brusselse Autosalon waar ze bezoekers een auto trachten aan te smeren of bij BV's polsen naar hun favoriete wagens - allemaal weinig geïnspireerde rubrieken om vooral automerken bij naam te noemen.

Bij de eerste uitzending was de zender er zelfs in geslaagd om alle reclameblokken rond het programma met uitsluitend auto advertenties te vullen.

Laten we elkaar geen Cara of Veronique De Kock noemen. De bestaansreden van commerciële tv-zenders is niet in de eerste plaats om een bijdrage leveren aan ons audiovisuele erfgoed.

Ze zijn er om door middel van reclame winst te generen. Cru gesteld dienen tv-programma's om de tijd tussen de reclameblokken te overbruggen. Maar als het even kan wel op een zo boeiend mogelijke manier zodat de kijker niet wegzapt.

Maar wat houd je nog aan boeiend of vermakelijk kijkvoer over als je nu ook de tijd tussen reclameblokken ondoordacht met reclame begint vol te proppen?

In tijden dat er zogezegd nog geen product placement was, hadden tv-makers naar eigen zeggen het laatste woord over hoe een merk in beeld kwam en hoe vaak.

Hopelijk slaagt Veronique De Kock er in om de reclameboys en -girls in de vernieuwde omstandigheden ver genoeg uit de creatieve keuken te houden. Anders zitten er straks geen programma's meer tussen de reclameblokken.

Fotograaf Filip Naudts, van wie momenteel in galerie Van Campen & Rochtus in Antwerpen een prachtige tentoonstelling loopt, is dringend op zoek naar een overdekte plantentuin om Véronique De Kock naakt in te fotograferen. Liefst ene met grote decorvullende planten, struiken, bomen.

Wie denkt dat hij met zijn binnentuin in aanmerking komt als locatie voor een fotoshoot met Veronique De Kock, kan dringend mailen naar Filip.

’In Shape’ met Véronique De Kock

In dit leuke fit-en-gezond- boek toont Tv-presentatrice en sexy fotomodel Véronique De Kock je hoe je met enkele eenvoudige dagelijkse oefeningen (fitness, aerobics, etc.) in 10 weken fitter, gezonder en mooier wordt.

Voor 10 weken lang krijgt de lezer van Veronique De Kock enkele lekkere en supergezonde ontbijtideetjes mee.

Met haar handige beauty- en kledingtips voel je je in no time een stuk beter in je vel.
In haar blogs getuigt Veronique De Kock hoe zij deze praktische tips toepast in het dagelijkse leven.