woensdag 17 november 2010

Véronique De Kock in swingende VT4 Welkom Thuis promo


VT4 lanceert swingende Welkom Thuis spot met Véronique De Kock in de hoofdrol.

VT4 bouwt ook dit najaar verder aan de Welkom Thuis campagne met een opvallend swingende imagospot die nu op de zender te zien is.

En dit keer staan de najaarsgezichten zoals Véronique De Kock niet enkel in feestelijke jurk of pak voor de camera's, maar mochten ze zich Welkom Thuis voelen.

Hoofdrollen in de nieuwe imagospot zijn weggelegd voor huizenjagers Véronique De Kock, Filip Deslee en Cara Van der Auwera, Steph Goossens die op zoek gaat naar de Beste bakker van Vlaanderen, Bananasplitduivels Hans Otten en Peter Van Asbroeck, de enige echte Inrichters Ann Van Elsen, Michèle Van Sebroeck, en Frederik Schiemsky, immercharmante en vaste VT4-stem Roos Van Acker én Shownieuws sprokkelende Hanne Troonbeeckx.

En dit keer staan de najaarsgezichten niet enkel in feestelijke jurk of pak voor de camera's. Hanne Troonbeeckx die door het huis dwaalt in een heerlijk zachte kamerjas en naakt onder de douche gaat, Véronique De Kock die zich uitleeft met een stofzuiger, Steph die zich laat gaan in een computerspelletje, Peter en Ann die zich over de soep en de balletjes bekommeren, Cara die op pantoffels rondrent en een zetel waarin iedereen uiteindelijk samen voor de buis neerploft.

En dat allemaal op de tonen van de gloednieuwe single Welkom Thuis van Gunther Neefs, die speciaal voor VT4 het nummer maakte.

VT4 lanceerde in juni dit jaar zijn nieuwe slogan Welkom Thuis. Sindsdien liet de zender de baseline op heel wat plaatsen in Vlaanderen opduiken.

In de zomermaanden pakte VT4 uit met de grootste imagocampagne ooit in de luchthaven van Zaventem, niet toevallig ook de thuisbasis van VT4.

In alle ontvangstzones werden de Welkom Thuis beelden gehangen waarmee VT4 alle families en Vlamingen die terugkeerden van het buitenland Welkom Thuis wou heten.

Vier miljoen reizigers konden toen al kennis maken. Met de nieuwe imagospot met Véronique De Kock zet de zender nu een nieuwe stap om Vlamingen te overtuigen dat ze meer dan Welkom Thuis zijn bij VT4.

Gunther Neefs is helemaal terug. De voorbije week zat de zanger in de studio voor de opnames van het themalied van VT4 'Welkom Thuis'.

Het nummer wordt morgen voorgesteld op de VT4-mediaconferentie. Het nummer 'Welkom Thuis' wordt niet alleen het themalied voor VT4, maar het is ook de nieuwe single van Gunther Neefs.

“VT4 heeft me gevraagd om een lied ‘Welkom Thuis’ te schrijven. Ik heb aan dit nummer heel hard gewerkt”, wist Gunther Neefs te melden.

“De single ‘Welkom Thuis’ met Véronique De Kock komt denk ik vrij snel op televisie, want morgen dinsdag moeten we voor VT4 al iets speciaal doen dus dan zullen zij hem al pluggen. En dan is het de bedoeling dat ik iets later die single ga verkondigen!”

“Eind dit jaar ben ik 20 jaar bezig met mijn carrière. Daar zou ik volgend jaar toch iets rond willen maken.

Tegen volgend jaar wil ik een cd uitbrengen met allemaal nummers van mijn favoriete schrijvers waaronder Bart Peeters en Jan Leyers”, ging de charmante zanger verder.

Vanaf september is het opnieuw zeer druk voor Gunther Neefs omdat hij dan veel in de bedrijfswereld werkt. Neefs treedt daar heel veel op.

woensdag 3 november 2010

Miskraam voor Véronique De Kock


Tv-figuur, fotomodel en media madam Véronique De Kock was twee maanden zwanger van haar ex-man Frank Slaets, bij wie ze opnieuw het geluk had gevonden. Maar dat prille geluk werd een drama want Véronique kreeg een miskraam. Dat meldt Dag Allemaal.

Vier jaar geleden gingen Véronique en Frank Slaets uit elkaar. Maar door hun zoontje Sébastien hielden de twee wel nog nauw contact met elkaar en wat ze beiden niet voor mogelijk hielden, gebeurde toch: ze vonden opnieuw de liefde bij elkaar en wilden terug als koppel door het leven gaan.

Véronique De Kock zou normaal gezien volgend jaar opnieuw mama worden. Maar de presentatrice heeft na acht weken een miskraam gekregen. Dat zegt Frank Slaets, met wie De Kock opnieuw samen zou zijn, aan Dag Allemaal.

Véronique De Kock vindt het zelf te pijnlijk om over haar verlies te praten. Samen met Slaets heeft ze al een zoontje van zes, Sébastien.

Dat Slaets ook de vader van hun tweede kindje zou zijn is opmerkelijk, want de twee gingen vier jaar geleden uit elkaar. Volgens Dag Allemaal verzoenden ze zich in alle stilte.

Vorig jaar werd Slaets nog veroordeeld tot een jaar effectieve celstraf nadat hij betrokken was bij een vechtpartij in Deurne, waarbij een schot werd afgevuurd.

Het zit tv-gezicht, presentatrice en organisatrice Véronique De Kock niet mee.

Véronique De Kock was amper twee maanden zwanger toen ze een miskraam kreeg. Dat lezen we deze week in Dag Allemaal.

Véronique was zwanger van haar ex-man Frank Slaets met wie ze sinds een tijdje opnieuw een relatie had. Hun geluk kon niet op toen bleek dat Véronique zwanger was maar de natuur heeft zich tegen hen gekeerd. Een miskraam brak het geluk van het jonge koppel.
Véronique zou volgens het weekblad volledig kapot zijn van verdriet.

Hopelijk kunnen Véronique en Frank zich optrekken aan hun zoontje Sébastien, ongewild de aanleiding van de nieuwe relatie tussen De Kock en Slaets.

Wij wensen Véronique De Kock en Frank sterkte bij dit pijnlijke verlies.