maandag 18 april 2011

Véronique De Kock en Hans Otten presenteren "Mijn Man kan Dat"


Vlaams Brabants koppel in eerste aflevering spelprogramma “Mijn man kan dat” van Véronique De Kock en Hans Otten.

Een pokertafel, vrouwen die geen uitdaging schuwen daar gaat het over in het nieuwe VT4-spelprogramma, gepresenteerd door het gezellige duo Véronique De Kock en Hans Otten.
 
Vier vrouwen strijden samen met hun vier mannen voor de hoofdprijs van 10.000 euro in de nieuwe spannende en ontspannende spelshow voor de hele familie.
 
In “Mijn man kan dat” zijn de vrouwen aan zet en ze moeten de talenten en zwakke plekken van hun man inschatten. De heren van de schepping krijgen heel gevarieerde, dikwijls leuke opdrachten en moeten die zo goed mogelijk uitvoeren. Uiteraard zullen de vrouwen ook elkaar proberen te overtroeven met de kwaliteiten van hun man. Is de man wel zo handig, zo intelligent, zo sterk als hun wederhelft denkt. Welke vrouw durft het maximum inzetten op de capaciteiten van haar man?
 
Hans Otten, bekend van zijn duo presentaties met Hanne Troonbeeckx, introduceert elke proef, zodat de mannen weten wat hun te wachten staat.
“Ik sta bij de vrouwen”, zegt Véronique De Kock, “en speel de croupier van dienst, ik laat de vrouwen inzetten voor elke opdracht die de mannen moeten uitvoeren. Het is echt gokken zoals in het casino. Het leuke is ook dat in dit programma de mannen niets te zeggen hebben, alhoewel de taak van de vrouwen ook niet mag onderschat worden. De dames moeten over een goed inschattingsvermogen beschikken.”
“De mannen”, besluit Hans Otten”, moeten zich echt bewijzen in dit spelprogramma zodat ze hun vrouw niet teleurstellen.”
 
In de eerste aflevering zien de kijkers Rebecca en Kristof uit Genk, Wendy en David uit Steenokkerzeel, Shirley en Cliff uit Gistel en Iris en Michael uit Stekene.
Voor Wendy en David uit het Vlaams-Brabantse Steenokkerzeel is het de eerste maal dat ze aan dergelijk programma deelnemen.
“Wij kennen elkaar al 19jaar”, zegt Wendy, en ik ben er wel van overtuigd dat ik mijn man goed ken. Ik had echter geen idee van wat er echt van ons verwacht werd.”
David is een motorliefhebber, de passie van Wendy is paardrijden.
 
"Mijn Man kan Dat" op VT4 met Véronique De Kock en Hans Otten, vanaf maandag 18 april om 20.50 uur.

vrijdag 15 april 2011

Véronique De Kock schittert in Belgische lingerie van Triumph en nieuw seizoen 'Huizenjacht'

Véronique De Kock schittert in nieuwe Belgische lingerie van Triumph.
Véronique De Kock loopt in 'Huizenjacht' altijd fraai uitgedost rond, maar voor lingeriemerk Triumph mag het altijd iets meer zijn, in een bikini of sexy lingerie.
Véronique De Kock, pas 34 geworden, is fotomodel voor Triumph en draagt de ontwerpen die zeven Belgische studenten instuurden voor de Triumph Inspiration Award. De studenten komen van scholen en academies uit Sint-Niklaas, Luik, Brussel en Brugge. Op 4 mei wordt één ontwerp gekozen om ons land te vertegenwoordigen tijdens de internationale wedstrijd in Berlijn.
Triumph zal het winnende ontwerp in beperkte oplage in de winkel leggen en geeft de winnaar vijftienduizend euro.
Véronique De Kock en Ann Van Elsen in nieuw seizoen 'Huizenjacht'
Véronique De Kock en Ann Van Elsen staan volledig klaar voor het twaalfde seizoen van 'Huizenjacht', waarin ze Vlamingen voortaan vijf dagen per week bijstaan in hun zoektocht naar een huis, appartement, loft of fermette. Daarbij krijgen ze niet alleen hulp van vaste waarde Filip Deslee, die met zijn 3D-simulaties bijzonder populair is bij de VT4-kijker. In dit nieuwe seizoen worden Ann en Véronique ook bijgestaan door huisdokter Michèle Van Sebroeck en interieurarchitect Frederik Schiemsky.
In 'Huizenjacht On Tour' gaan twee koppels op zoek naar hun droomwoning. Elk koppel krijgt vier huizen voorgeschoteld. Professionele huizenjagers van dienst zijn Véronique De Kock en Ann Van Elsen. Zij spitten de lokale immomarkt van kop tot teen uit in de hoop voor hen een droomhuis te vinden. Ze rijden met de koppels rond en laten hen een brede waaier aan huizen zien. Een hele week lang worden huizen gewikt en gewogen. En wie weet zit er voor de koppels wel een droomhuis tussen en volgt de koop van hun leven...
Maar ook wie thuis op zoek is naar een woning, krijgt een helpende hand van Véronique en Ann. Elke vrijdag geven zij namelijk een uitgebreid overzicht van de vastgoedmarkt in die regio's waar ze op pad zijn geweest met onze koppels. Deze week gaan Ann Van Elsen en Véronique De Kock met Niek en Els uit Nijlen en met Wesley en Nathalie uit Merksem op huizenjacht.
'Kleur je Interieur'
Kleur je Interieur is ondertussen niet meer weg te denken uit 'Huizenjacht'. Het onwaarschijnlijke succes en de vele reacties van de kijkers vormen nog steeds de basis van deze rubriek. Heel Vlaanderen kan de hulp inroepen van Filip. Nood aan een restyling van je woning, de refter in je school of het café op de hoek? Filip is daar met concrete interieurtips en zijn -ondertussen beroemde- 3D ontwerpen.
'Huizenjacht' met Véronique De Kock en Ann Van Elsen.