maandag 5 september 2011

Véronique De Kock heeft de 'Huizenjacht' weer geopend dit najaar op VT4

Véronique De Kock heeft de 'Huizenjacht' weer geopend dit najaar op VT4
Op maandag 29 augustus werd het jachtseizoen op VT4 weer officieel geopend. Ann Van Elsen en Véronique De Kock begonnen aan het dertiende seizoen van VT4-vaste waarde 'Huizenjacht'. De prooi van hun jachtpartijen: het perfecte huis, de ideale verbouwing of een fabuleus 3D-ontwerp.
Sommige rubrieken, zoals ‘Huizenjacht On Tour', ‘Kleur Je Interieur' en ‘Waar Voor Je Geld' zijn intussen vaste waarden geworden. Nieuw is bijvoorbeeld de rubriek ‘Filip Verbouwt', waarin Filip Deslee in twaalf stappen de verbouwing volgt van de winnaar van de ‘Kleur Je Interieur'-wedstrijd van vorig seizoen.
Véronique De Kock, Ann en Filip krijgen dit najaar in 'Huizenjacht' het gezelschap van Michèle Van Sebroeck (de 'Huisdokter') en nieuwkomer Wouter Meyvis, die net zoals Filip Deslee de Huizenjachtkandidaten en -kijkers met prachtige 3D-ontwerpen versteld zal doen staan!
   
FILIP VERBOUWT
In de laatste Huizenjachtweek van het vorige seizoen maakte Filip Deslee Peter en Cindy uit Moerbeke-Waas gelukkig met een droomkeuken ter waarde van 30.000 euro. Tijdens het seizoen konden alle 'Huizenjacht'-kijkers een sms'je sturen om kans te maken op een interieur-make-over.
Peter en Cindy wonnen die 'Huizenjacht'-wedstrijd en vroegen Filip om hun droomkeuken te realiseren. De praktische realisatie van die renovatie, met als startpunt uiteraard een 3D-ontwerp van Filip, is dit najaar wekelijks te volgen in 'Huizenjacht'.
   
WOUTER MEYVIS
Nieuwkomer Wouter Meyvis is een Antwerpse interieurarchitect. Hij was meer dan zes jaar keukenontwerper, en heeft verder talloze horecazaken en dokters-en tandartspraktijken ontworpen. Wouter zorgt niet alleen voor een ontwerp, hij volgt ook de praktische ontwikkeling van zijn ontwerp verder op.
   
WAT VALT ER TE WINNEN?
Véronique De Kock toont dit najaar dat het fijn vertoeven is in ons Belgenland, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Ze bezoekt in de rubrieken ‘Logeren in Stijl' en ‘Logeren in Wallonië' B&B's, vakantiehuisjes en andere toffe logeerplekjes. Iedere week kan een 'Huizenjacht'-kijker een weekend of midweek in zo'n verblijf winnen .
Michèle Van Sebroeck lost in de rubriek ‘Waar Voor Je Geld' niet alleen lastige interieurvragen van VT4-kijkers op, ze maakt er dit najaar ook zes gelukkig met een make-over ter waarde van tweeduizend euro. De resultaten van die make-overs zijn aan het einde van dit seizoen natuurlijk ook te zien in 'Huizenjacht'!
   
WELKOM THUIS
'Huizenjacht' trekt dit seizoen weer de straat op! In de rubriek 'Welkom Thuis' trekt Ann Van Elsen door Vlaanderen. Haar missie: binnenkijken bij de doorsnee Vlaming. Zien hoe hij leeft, waar hij trots op is, wat hij mooi vindt, wat zijn woondromen zijn.
Kleine verhalen van gewone mensen over wat van hun huis een thuis maakt: waarom die rode muur, hoe staat het met de verbouwingen, waarom staat er een bar in de woonkamer, wat is de favoriete plek in huis, ... Mooie interieurverhalen van gewone mensen.
'Huizenjacht' met Véronique De Kock, vanaf maandag 29 augustus om 19.30 uur op VT4.