zondag 13 november 2011

Veronique de Kock met fitness boek 'in shape'


Veronique de Kock met fitness boek 'in shape'

TV presentatrice en fotomodel Veronique de Kock laat in dit boek 'in shape' zien hoe je met eenvoudige oefeningen, beautytips en aanpassingen in je leefstijl in 10 weken fitter, gezonder en mooier wordt.

Het boek is ingedeeld in 10 hoofdstukken, voor elke week één. Iedere week heeft haar eigen kleur en geeft Veronique de Kock je drie oefeningen die telkens verschillende spiergroepen trainen. Voor sommige oefeningen is een fitnessbal of zijn gewichtjes nodig. De oefeningen zijn niet te zwaar en voor iedereen geschikt. Er staat bij vermeld hoe vaak beginners en gevorderden de oefeningen kunnen doen.

Beauty- en verzorgingstips
Naast de oefeningen worden er in elke week ook beautytips, verzorgingstips en/of kledingtips gegeven door Veronique de Kock. Dit zijn uiteenlopende tips over foundation, mascara, verzorging van handen en voeten en hoe je een goede basisgarderobe samenstelt.



Gezonde receptjes
Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een paar recepten van Veronique de Kock. De recepten variëren van eenvoudige snel-klaar recepten voor een ontbijt of smoothie tot wat uitgebreidere ontbijtgerechten.

Bij ieder recept wordt het aantal calorieën vermeld en waarom het precies gezond voor je is.



Blog berichtjes
Ten slotte schrijft Veronique de Kock in kleine blog berichtjes nog hoe ze deze tips toepast in haar eigen leven.



Het boek ziet er verzorgd uit en is voorzien van veel mooie kleurenfoto's. Van alle oefeningen zijn ook foto's waarop Veronique de Kock de oefeningen voordoet en ook de recepten zijn allemaal afgebeeld. Een leuk boek voor als je van plan bent voor de zomer nog eens even goed aan jezelf te werken, zodat je er straks helemaal top uitziet.



Veronique de Kock (1977) is in België bekend als fotomodel en presentatrice. Ze heeft een zoontje Sébastien.