maandag 9 januari 2012

Valpartij Veronique De Kock tijdens Miss België verkiezing 2012


Valpartij Veronique De Kock tijdens Miss België verkiezing 2012.

Voor presentatrice Veronique De Kock begon het gala letterlijk met een misstap, want ze struikelde bij haar intrede over de trappen.

Tijdens de verkiezingen deed Jade Moens Veronique De Kock nog eens na. Het verhinderde haar niet tweede eredame te worden na Laura Beyne en eerste eredame Aurore De Geest. Febe D'Haenens en Sherelle De Jong waren de twee andere superfinalistes.

De 19-jarige Laura Beyne uit Brussel is de nieuwe Miss België. Op het gala met 20 finalistes in het casino van Knokke-Heist gepresenteerd door Veronique De Kock haalde ze het voor eerste eredame Aurore De Geest en Jade Moens. Laura Beyne is perfect tweetalig en volgt Justine De Jonckheere op. Ze rijdt met een gloednieuwe auto naar huis.


Laura Beyne is studente Immobiliën. De brunette met exotische huidskleur en uitstraling houdt van dansen, voetbal en zwemmen. Sexy Laura Beyne is half Congolese en schoonheidsspecialiste. Ze viel tijdens het gala op met haar charmante glimlach en haar vlotte babbel, zowel in het het Nederlands als in het Frans. Beyne is van thuis uit Franstalig, maar spreekt ook Nederlands en Engels. Taal bleek voor heel wat finalistes weer een probleem, maar niet voor de winnares dus. Ze pinkte ook een traantje weg bij de kroning.

Geen Vlaamse op podium
Eerste eredame werd Aurore De Geest (21) uit het Henegouwse Gosselies, tweede eredame Jade Moens (21) uit het Waals-Brabantse Bièrges bij Waver. Geen Vlaamse miss op het podium dus.  De kandidates zelf verkozen Sophie Boulanger (20) uit Terwagne tot Miss Sympathie.


Een vaste waarde bij de modeshows van Bobo: Véronique De Kock

Wanneer de bekende kledingzaak in Tremelo een modeshow organiseert, dan is Véronique De Kock steevast van de partij.

Ook deze keer liep ze mee op de catwalk om de feestkledij te showen. De ouderdom heeft blijkbaar geen vat op haar. Ze ziet er nog altijd top uit en doet waarschijnlijk nog vele mannenharten sneller kloppen.
Een leuk weetje uit de mond van Veronique De Kock: "ik zat met Astrid Bryan op school. En toen was dat een heel braaf meisje."