woensdag 29 mei 2013

Véronique De Kock bevallen van zoontje Maximilien

Véronique De Kock bevallen van zoontje Maximilien


Véronique De Kock (35) is in de nacht van 5 april 2013 rond half één mama geworden van een zoontje, Maximilien. Samen met haar vriend Fabien Gribaudo (40) liet ze aan Story weten dat de bevalling goed is verlopen en dat hun kersverse baby helemaal in orde is.

"Het is een prachtig kindje", vertelt het trotse koppel. "En hij heeft superveel haar." De bevalling is ontzettend vlot verlopen. Na amper veertig minuten zat de karwei er 'al' op voor Véronique.

Kleine Maximilien zag vannacht omstreeks 0u39 het levenslicht, weegt 3,61 kilogram en is 53 centimeter groot. Met Maximilien heeft Véroniques eerste zoontje met haar ex Frank Slaets, Sébastien, er meteen een broertje bij. Ook haar vriend Fabien heeft al twee kinderen uit een vorige relatie.

Véronique De Kock helpt finaliste Miss Coast Belgium foto's kiezen voor Q-music

Miss België Véronique De Kock kwam in de middag in het Marriot Hotel op vraag van Q-Music 'redder' spelen. Véronique kwam de 19-jarige finaliste Nooike Bol uit Aartrijke helpen bij de keuze van haar foto's voor haar campagne van de verkiezing van Miss Coast, 'Het is wel eventjes confronterend als je zelf net bevallen bent,, om hier dan foto's te zien van een meisje van 1m80 met prachtige lichte ogen', aldus fotomodel Véronique, die haar tweede zoontje Maximilien had meegebracht.

Véronique vond de manier waarop Nooike met de camera omging wel ok, en bepaalde sexy bikini en badpak foto's riepen bij haar meteen herinneringen op:,Ha, mijn P-Magazine periode!'

Véronique De Kock beschaamd over babycadeaus

Véronique De Kock beviel een maand geleden van zoontje Maximilien. Sindsdien wordt ze overstelpt met cadeaus van vrienden en familie. 'Het is beschamend hoeveel we krijgen', aldus de presentatrice in Story.

Tijdens het gesprek dat Story had met Véronique De Kock en haar man Fabien Grimaudo wordt er aangebeld. Het is een koerier, met een pakje. 'Het is ongelofelijk, beschamend zelfs hoeveel cadeaus we krijgen van iedereen', aldus De Kock. We hebben zo veel spullen dat we ze waarschijnlijk niet allemaal kunnen gebruiken. Daarom ga ik iets voor Moeders voor Moeders doen.'

In het interview blikt het koppel ook terug op de bevalling van Maximilien, nu een maand geleden. 'Het was een walk in the park', zegt Fabien, die duidelijk trots is op zijn Véronique. 'Ik voelde mij ook geweldig', pikt de presentatrice in. 'We hebben gelachen en gezwansd tussen de weeën door. Héél plezant.'

Of er nog een kindje komt, vraagt Story. 'Fabien wil dat wel. Maar we zullen wel zien', besluit De Kock.

Véronique De Kock: "Bevalling gevolgd met een spiegeltje"

Véronique De Kock schittert vlak na haar bevalling alweer op de catwalk. Zelfs tijdens het harde labeur was er aan haar niet echt iets te merken. Volgens Fabien zag ze er even stralend als altijd uit.

"Je had Véro net na de bevalling moeten zien. De meeste vrouwen hebben wallen en zien er vreselijk moe uit na de arbeid, maar aan Véronique zag je niks. Het was als a walk in the park", vertelt vriend Fabien in Story.

"De gynaecoloog vertelde me wanneer er een wee was, en dan moest ik even persen. Daarna babbelden we gewoon verder. Dat was echt heel plezant. Ik heb zelf de bevalling mee gevolgd met een spiegeltje. Dat was super! Ineens zie je een beetje haar tevoorschijn komen, en dan heel dat schedeltje. De max!"