dinsdag 7 juli 2009

Véronique De Kock wederom op de showbizzkalender van Henk Van Cauwenbergh


VT4 omroepster Véronique De Kock zal ook dit jaar in bikini op de showbizzkalender staan.

Verder heeft Showbizzfotograaf Henk Van Cauwenbergh Gaëlle Six uit "Mijn Restaurant" weten te strikken voor zijn volgende showbizzkalender. Dat schrijven Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg woensdag.

Andere BV's op de kalender van 2010 worden onder anderen Eline De Munck, zangeres Do en Miss België Zeynep Sever. Ook zal dus Véronique De Kock volgens Henk opnieuw meewerken.

Henk van Cauwenbergh zet heel wat nieuwe gezichten op bekende kalender.

Celebrity-fotograaf Henk Van Cauwenbergh heeft Gaëlle Six uit het vtm-programma ’Mijn Restaurant’ weten te strikken voor zijn volgende showbizzkalender.

De West-Vlaamse is niet de enige nieuwkomer die eind dit jaar zal prijken op het hebbeding. Andere BV’s op de kalender van 2010 worden onder andere Eline De Munck, zangeres Do en Miss België Zeynep Sever.

Recent haalde Van Cauwenbergh zwaar uit naar vroegere kalenderdames waaronder Ilse De Meulemeester, Tanja Dexters en Veronique De Kock. Zij willen niet meer met hem samenwerken. maar de sexy fotoshoot van De Kock is al achter de rug. Zij zal dus zeker op de kalender staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten