zondag 8 december 2013

Véronique De Kock opent webshop


Véronique De Kock opent webshop

Ze is niet vies van een designer in haar kleerkast en zet die passie voor mode om in een eigen webshop. ‘Chanel, Gucci, Louis Vuitton, het hoeft niet duur te zijn’, zegt Véronique De Kock in Story.

‘Het gaat om nieuwe en tweedehandsproducten’, zegt Véronique, die de website maandagavond online zette. ‘Naast handtassen, kleding, schoenen en accessoires voor dames, vind je op Véronique’s Closet ook schattige kleren voor jonge meisjes en stoere jongens. En dat allemaal binnen betaalbaar handbereik. Mode hoeft echt niet duur te zijn, en we verdienen het om te schitteren’.

Véronique De Kock zelf noemt haar webshop meer dan een hobby. ‘Mijn contract bij Vijf loopt af, mijn deelname aan ‘De Grote Sprong’ op VTM was mijn laatste wapenfeit op tv en sindsdien heb ik geen aanbiedingen meer gekregen.

Ik heb altijd gezegd: als het gedaan is op televisie, dan ga ik in de mode. Dit is dus mijn nieuwe job, ja. En aangezien ik alles zelf doe - van de nieuwsbrieven opstellen tot de kledij verzenden - is dit echt wel een fulltimebezigheid voor mij, vaak tot een stuk in de nacht, zegt Véronique De Kock in Het Laatste Nieuws.

Nathalie Meskens en Kürt Rogiers grote winnaars op Story Awards 

Zo'n 8.000 feestlustigen palmden zaterdagavond de Ethias Arena voor het feest van de ambiance- en schalgermuziek Het Zingpaleis. Terzelfdertijd werden de Story Awards uitgereikt. Nathalie Meskens werd uitgeroepen tot 'vrouw van het jaar'. Kürt Rogiers werd haar mannelijke equivalent.

Ongeveer honderd BV's waren getuige van de uitreiking van de prijzen van het weekblad. Zij zagen voorts hoe Jeroen Meus de prijs mocht ontvangen voor beste tv-kok. Hij volgt daarmee Wout Bru op. Hij kwam zijn prijs zelf ophalen, net als Astrid Bryan die het schopte tot 'meest glamoureuze BV'.

Nathalie Meskens en Kürt Rogiers werden de grote winnaars van de avond, want zij kregen voorts ook de prijzen voor respectievelijk 'beste acteur/actrice' en 'beste radiopresentator'. De lezers van Story verkozen 'Thuis' tot beste televisieprogramma van het jaar. Bart De Wever werd verkozen tot 'politicus van het jaar'. Ook hij kwam zijn prijs zelf in ontvangst nemen.

De prijsuitreiking werd gepresenteerd door Véronique De Kock en Showbizz Bart. Die laatste kreeg de lachers op de hand toen het 'getwerkt' werd door Tania Dexters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten