zondag 11 mei 2014

Véronique De Kock sterreporter voor 20th Century Fox


Véronique De Kock sterreporter voor 20th Century Fox

Nadat ze jarenlang zelf voor de camera's stond, verkent Véronique De Kock nu volop de andere kant van het spectrum. Onder de noemer 'Véronique in Sterrenland' gaat de ex-Miss België vanaf nu op pad als showbizzreporter voor 20th Century Fox België.

Haar vuurdoop beleefde ze tegenover Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton, naar aanleiding van hun nieuwe komedie 'The Other Woman' die vanaf volgende week in de zalen komt.

Naast Véronique De Kock zullen ook andere bekende Vlamingen, onder wie Eline De Munck, op vaste basis interviews afnemen met Hollywood-sterren. Het resultaat kan je vinden op de Facebook- en Twitterpagina van 20th Century Fox België.

Lesley-Ann Poppe paradeert topless op Cyprus

Het vrouwelijke BV-landschap heeft er een nieuwe hype bij. De voorbije weken overspoelen onze bekende Vlaamse dames de sociaalnetwerksite Twitter met weinig verhullende foto’s of zelfs geheel naakt. Nadat zangeres Natalia vorige maand enkele bikinifoto’s met de wereld had gedeeld, poseerde presentatrice Eline De Munck halfnaakt tijdens haar vakantie in Vietnam. ‘Te preuts’, moet Lesley-Ann Poppe hebben gedacht. Dus plaatste ze gisteren op haar twitteraccount een foto waarop ze bloot en topless op het strand van Cyprus paradeert. Al bedekt ze haar boezem nog met de handen, het beeld van haar borsten laat weinig aan de verbeelding over.

 Ex-Miss België Véronique De Kock heeft een nieuwe job en die is bijzonder glamoureus: de 37-jarige brunette wordt sterrenreporter voor 20th Century Fox België.

Showbizzreporter De Kock krijgt een eigen programma ‘Véronique in Sterrenland’, waarin ze wereldsterren zal interviewen. Haar eerste gesprek is inmiddels achter de rug. Véronique De Kock mocht niemand minder dan Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton vragen stellen over hun nieuwste film ‘The Other Woman’. De prent speelt vanaf volgende week in de Belgische zalen.

Naast Véronique De Kock zal ook Jim-gezicht Eline De Munck de kans krijgen om wereldsterren de interviewen voor het showbizzkanaal.

Eline De Munck doet het met een groot ‘monster’

Wat spookt Eline nu weer uit?

Net zoals Véronique De Kock gaat ook Eline De Munck op pad als showbizzreporter voor 20th Century Fox. Een gezellig uitje naar New York behoort tot haar zware takenpakket. Ze zal er interviews afnemen rond de nieuwe Godzilla prent. Godzilla, je weet wel, het dinosaurus-achtig monster dat zijn oorsprong vindt in Japan. Maar Eline vindt niet meteen waar ze Godzilla kan vinden… En de vriendelijke Amerikanen aan wie ze het in haar beste Engels vraagt sturen haar naar… gorilla’s. #‎ElineInSterrenland‬

Geen opmerkingen:

Een reactie posten