vrijdag 30 oktober 2009

Véronique De Kock niet op Gala van de showbizzkalender 2010


In Brugge is zaterdagavond de showbizzkalender voor 2010 voorgesteld. Heel wat bekende personen poseerden weer gewillig voor de lens van fotograaf Henk Van Cauwenbergh.

Radiopresentator Kurt Rogiers prijkt op de cover. Binnenin zijn Eline De Munck (januari), Lynn Verlayne (februari), ex-Miss België Véronique De Kock (maart), ex-Miss Belgian Beauty Cynthia Reekmans (april), Meike Schulte (mei), Gilles de Bilde (juni), ex-Miss België Annelien Coorevits (juli), Ellen Dufour (augustus), huidig Miss België 2009 Zeynep Sever (september), Pascale Naessens (oktober), Marine Sterchele (november) en Kirsten Flipkens (december) terug te vinden.

Fotograaf Henk Van Cauwenbergh heeft op de tenen van Véronique De Kock getrapt, de enige Miss die op alle dertien van zijn kalenders te bewonderen is. De Kock stuurde haar kat naar het Gala van de showbizzkalender. "Véronique had een presentatieopdracht voor de slagersbond in Veurne", grapte Van Cauwenbergh.

Publieke vernedering
Aan de publieke vernedering van Véronique De Kock gaat een geschiedenis vooraf, schrijft de krant Het Laatste Nieuws. Half juni veroorzaakte Van Cauwenbergh de eerste rel door zich denigrerend uit te laten over het ouder wordende Missen-landschap in Vlaanderen.

Diezelfde Missen poseerden heel vaak voor zijn Showbizzkalender."De dertigplussers, Véronique,Tanja, Ilse, het wordt wat zielig. Het zijn bijna één voor één superopportunistische miekes die weten dat de biologische klok tikt... Je leest de paniek in die blikjes. Maar wat kúnnen ze? Wat rechtvaardigt hun BV-schap?", vroeg Henk zich toen af.

Topmodellen
Onder meer Véronique De Kock en Tanja Dexters waren er danig van in hun wiek geschoten. Van Cauwenbergh doet weinig moeite om die uitspraken van toen te nuanceren. "Ik heb niets tegen Véronique De Kock of tegen Tanja Dexters. Dat zijn in Vlaanderen mooie sexy dames.

De discussie ging 'm erover of er bij onze BV's ook echte topmodellen zijn en dan zeg ik: we hebben topmodellen, maar die heten Anouk Lepere, Ingrid Seynhaeve of Elise Crombez. Tanja noch Véronique zijn topmodellen en dat was de discussie", besluit Van Cauwenbergh.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten