vrijdag 15 april 2011

Véronique De Kock schittert in Belgische lingerie van Triumph en nieuw seizoen 'Huizenjacht'

Véronique De Kock schittert in nieuwe Belgische lingerie van Triumph.
Véronique De Kock loopt in 'Huizenjacht' altijd fraai uitgedost rond, maar voor lingeriemerk Triumph mag het altijd iets meer zijn, in een bikini of sexy lingerie.
Véronique De Kock, pas 34 geworden, is fotomodel voor Triumph en draagt de ontwerpen die zeven Belgische studenten instuurden voor de Triumph Inspiration Award. De studenten komen van scholen en academies uit Sint-Niklaas, Luik, Brussel en Brugge. Op 4 mei wordt één ontwerp gekozen om ons land te vertegenwoordigen tijdens de internationale wedstrijd in Berlijn.
Triumph zal het winnende ontwerp in beperkte oplage in de winkel leggen en geeft de winnaar vijftienduizend euro.
Véronique De Kock en Ann Van Elsen in nieuw seizoen 'Huizenjacht'
Véronique De Kock en Ann Van Elsen staan volledig klaar voor het twaalfde seizoen van 'Huizenjacht', waarin ze Vlamingen voortaan vijf dagen per week bijstaan in hun zoektocht naar een huis, appartement, loft of fermette. Daarbij krijgen ze niet alleen hulp van vaste waarde Filip Deslee, die met zijn 3D-simulaties bijzonder populair is bij de VT4-kijker. In dit nieuwe seizoen worden Ann en Véronique ook bijgestaan door huisdokter Michèle Van Sebroeck en interieurarchitect Frederik Schiemsky.
In 'Huizenjacht On Tour' gaan twee koppels op zoek naar hun droomwoning. Elk koppel krijgt vier huizen voorgeschoteld. Professionele huizenjagers van dienst zijn Véronique De Kock en Ann Van Elsen. Zij spitten de lokale immomarkt van kop tot teen uit in de hoop voor hen een droomhuis te vinden. Ze rijden met de koppels rond en laten hen een brede waaier aan huizen zien. Een hele week lang worden huizen gewikt en gewogen. En wie weet zit er voor de koppels wel een droomhuis tussen en volgt de koop van hun leven...
Maar ook wie thuis op zoek is naar een woning, krijgt een helpende hand van Véronique en Ann. Elke vrijdag geven zij namelijk een uitgebreid overzicht van de vastgoedmarkt in die regio's waar ze op pad zijn geweest met onze koppels. Deze week gaan Ann Van Elsen en Véronique De Kock met Niek en Els uit Nijlen en met Wesley en Nathalie uit Merksem op huizenjacht.
'Kleur je Interieur'
Kleur je Interieur is ondertussen niet meer weg te denken uit 'Huizenjacht'. Het onwaarschijnlijke succes en de vele reacties van de kijkers vormen nog steeds de basis van deze rubriek. Heel Vlaanderen kan de hulp inroepen van Filip. Nood aan een restyling van je woning, de refter in je school of het café op de hoek? Filip is daar met concrete interieurtips en zijn -ondertussen beroemde- 3D ontwerpen.
'Huizenjacht' met Véronique De Kock en Ann Van Elsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten