vrijdag 20 november 2009

Véronique de Kock lanceert sexy kledinglijn


Naast haar eigen juwelenlijn 'Mas Tu Vu Jewels' heeft ex- Miss België en VT4 omroepster Véronique De Kock (32) nu ook een eigen kledinglijn.

"Kleurrijke, sexy cocktailjurken waarmee je tijdens de feestdagen kan scoren, maar die je evenzeer op evenementen of beurzen kan aantrekken,'' aldus Véronique De Kock.

Ze onthulde de collectie bij 'Bobo' in Tremelo, de kledingzaak waar de 'Space Véronique De Kock'-lijn verkocht wordt, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

"Toen Jan, de eigenaar van Bobo, het me voorstelde, heb ik meteen toegehapt", vertelde De Kock. "Ik had dit zelfs in mijn stoutste dromen niet durven denken. Ik heb vooral de accenten gelegd en de kleuren gekozen. Er zit veel zwart in. Dat verkoopt altijd."

De jurkjes - die Véronique De Kock samen met de Italiaanse firma 'Space Style Concept' ontwikkelde - zijn te verkrijgen van maat 34 tot en met 42 en kosten rond de 100 euro.

"Ik ga geen winter- en zomercollectie uitbrengen. Voorlopig focus ik me enkel op de feestlijn. Maar het is wel de bedoeling dat ik dit in de toekomst ga uitbreiden.", aldus Véronique De Kock.1 opmerking: