maandag 18 april 2011

Véronique De Kock en Hans Otten presenteren "Mijn Man kan Dat"


Vlaams Brabants koppel in eerste aflevering spelprogramma “Mijn man kan dat” van Véronique De Kock en Hans Otten.

Een pokertafel, vrouwen die geen uitdaging schuwen daar gaat het over in het nieuwe VT4-spelprogramma, gepresenteerd door het gezellige duo Véronique De Kock en Hans Otten.
 
Vier vrouwen strijden samen met hun vier mannen voor de hoofdprijs van 10.000 euro in de nieuwe spannende en ontspannende spelshow voor de hele familie.
 
In “Mijn man kan dat” zijn de vrouwen aan zet en ze moeten de talenten en zwakke plekken van hun man inschatten. De heren van de schepping krijgen heel gevarieerde, dikwijls leuke opdrachten en moeten die zo goed mogelijk uitvoeren. Uiteraard zullen de vrouwen ook elkaar proberen te overtroeven met de kwaliteiten van hun man. Is de man wel zo handig, zo intelligent, zo sterk als hun wederhelft denkt. Welke vrouw durft het maximum inzetten op de capaciteiten van haar man?
 
Hans Otten, bekend van zijn duo presentaties met Hanne Troonbeeckx, introduceert elke proef, zodat de mannen weten wat hun te wachten staat.
“Ik sta bij de vrouwen”, zegt Véronique De Kock, “en speel de croupier van dienst, ik laat de vrouwen inzetten voor elke opdracht die de mannen moeten uitvoeren. Het is echt gokken zoals in het casino. Het leuke is ook dat in dit programma de mannen niets te zeggen hebben, alhoewel de taak van de vrouwen ook niet mag onderschat worden. De dames moeten over een goed inschattingsvermogen beschikken.”
“De mannen”, besluit Hans Otten”, moeten zich echt bewijzen in dit spelprogramma zodat ze hun vrouw niet teleurstellen.”
 
In de eerste aflevering zien de kijkers Rebecca en Kristof uit Genk, Wendy en David uit Steenokkerzeel, Shirley en Cliff uit Gistel en Iris en Michael uit Stekene.
Voor Wendy en David uit het Vlaams-Brabantse Steenokkerzeel is het de eerste maal dat ze aan dergelijk programma deelnemen.
“Wij kennen elkaar al 19jaar”, zegt Wendy, en ik ben er wel van overtuigd dat ik mijn man goed ken. Ik had echter geen idee van wat er echt van ons verwacht werd.”
David is een motorliefhebber, de passie van Wendy is paardrijden.
 
"Mijn Man kan Dat" op VT4 met Véronique De Kock en Hans Otten, vanaf maandag 18 april om 20.50 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten