woensdag 20 januari 2010

Véronique De Kock presentatrice Miss België 2010


Bij de verkiezing van de nieuwe Miss België hoort ook een mooi presentatieduo. En die is hier in Knokke dan ook aanwezig. Met Véronique De Kock en Sandrine Corman koos VIJFtv en RTL-TVI voor twee zeer ervaren presentatrices.

Op de afterparty van de finale van Miss België 2010 in het Casino van Knokke kwamen we Tim tegen in het goed gezelschap van één van de Miss België finalistes.

Sarah De Groof werd eind 2009 verkozen tot Miss Antwerpen voor Miss België 2010 en dit in een organisatie van ex Miss België Véronique De Kock.

Na de finaleshow zagen we haar in het gezelschap van Tim De Pril, die we nog kennen van zijn VT4 Temptation Island avontuur. Ze blijken nu dus een koppel te zijn.

Véronique De Kock wil drukbezette mensen helpen om er iedere dag stralend uit te zien. In haar boek In shape met Véronique De Kock geeft de presentatrice tips om gezond te eten en regelmatig te sporten.

Ook beauty- en kledingtips ontbreken niet. Na tien weken moet de lezer zich fitter, gezonder én mooier gaan voelen.

De presentatoren van Move like Michael Jackson zijn bekend: Gerard Joling en de Vlaamse Véronique De Kock zullen de dansende Michael Jackson-imitatoren aan de kijkers presenteren.

Ook de juryleden zijn bekend. De lijst bestaat uit: Jermaine Jackson (broer van), Lavelle Smith (voormalig choreograaf van Michael Jackson), Mark Summers (castingdirecteur van de This is it-tour waar Michael Jackson aan werkte), Lien Degol (voormalig styliste van Michael) en Maurice Wijnen (allround tv-jurylid).

Véronique De Kock (geboren in Antwerpen op 3 april 1977) is Vlaams model en tv-presentatrice bij KanaalTwee (omroepster) en VT4 (omroepster en presentatie van ondermeer Undercover Lover, Temptation Island, Huizenjacht en Move Like Michael Jackson). Ze werd eind 1994 tot Miss België 1995 verkozen.

Sinds 2000 organiseert Véronique De Kock succesvol de Miss Antwerpen voor Miss België verkiezing.

Zo zorgde Véronique De Kock er mee voor dat Ellen Petri, Ann Van Elsen en Dina Tersago tot Miss België winnaressen gekroond konden worden.


















2 opmerkingen: