woensdag 3 november 2010

Miskraam voor Véronique De Kock


Tv-figuur, fotomodel en media madam Véronique De Kock was twee maanden zwanger van haar ex-man Frank Slaets, bij wie ze opnieuw het geluk had gevonden. Maar dat prille geluk werd een drama want Véronique kreeg een miskraam. Dat meldt Dag Allemaal.

Vier jaar geleden gingen Véronique en Frank Slaets uit elkaar. Maar door hun zoontje Sébastien hielden de twee wel nog nauw contact met elkaar en wat ze beiden niet voor mogelijk hielden, gebeurde toch: ze vonden opnieuw de liefde bij elkaar en wilden terug als koppel door het leven gaan.

Véronique De Kock zou normaal gezien volgend jaar opnieuw mama worden. Maar de presentatrice heeft na acht weken een miskraam gekregen. Dat zegt Frank Slaets, met wie De Kock opnieuw samen zou zijn, aan Dag Allemaal.

Véronique De Kock vindt het zelf te pijnlijk om over haar verlies te praten. Samen met Slaets heeft ze al een zoontje van zes, Sébastien.

Dat Slaets ook de vader van hun tweede kindje zou zijn is opmerkelijk, want de twee gingen vier jaar geleden uit elkaar. Volgens Dag Allemaal verzoenden ze zich in alle stilte.

Vorig jaar werd Slaets nog veroordeeld tot een jaar effectieve celstraf nadat hij betrokken was bij een vechtpartij in Deurne, waarbij een schot werd afgevuurd.

Het zit tv-gezicht, presentatrice en organisatrice Véronique De Kock niet mee.

Véronique De Kock was amper twee maanden zwanger toen ze een miskraam kreeg. Dat lezen we deze week in Dag Allemaal.

Véronique was zwanger van haar ex-man Frank Slaets met wie ze sinds een tijdje opnieuw een relatie had. Hun geluk kon niet op toen bleek dat Véronique zwanger was maar de natuur heeft zich tegen hen gekeerd. Een miskraam brak het geluk van het jonge koppel.
Véronique zou volgens het weekblad volledig kapot zijn van verdriet.

Hopelijk kunnen Véronique en Frank zich optrekken aan hun zoontje Sébastien, ongewild de aanleiding van de nieuwe relatie tussen De Kock en Slaets.

Wij wensen Véronique De Kock en Frank sterkte bij dit pijnlijke verlies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten